Mostra d'intervencions efímeres a l'espai urbà. INTERVENCIONS/ACCIONS/DANSA/PERFORMANCE/INSTAL·LACIONS / 26 de maig de 2007 -Rambla Guipúscoa- perpetracions@gmail.com www.perpetracions.net

lunes, marzo 12, 2007

Què és Perpetracions?

Perpetracions és una mostra d’intervencions efímeres al carrer que es fa anualment al barri de la Verneda. Perpetracions té el propòsit de crear i enfortir espais de comunicació, i promoure la creació i la participació reflexiva, a partir de les possibilitats que propicien les intervencions i instal·lacions.
Perpetracions vol potenciar la imaginació com un camí per descobrir noves emocions i pensaments; a la recerca d’experiències que ressaltin la sorpresa, l’aventura, la flexibilitat i l’espontaneïtat al carrer. Igualment vol incitar i estimular la creativitat, com a eina que qüestiona o evidencia les inèrcies quotidianes que es viuen a les ciutats, les seves dinàmiques i les seves relacions. Perpetracions promou espais des d'on es puguin suggerir i experimentar formes alternatives de mirar, pensar, sentir i comprendre la ciutat.

No hay comentarios:

Datos personales