Mostra d'intervencions efímeres a l'espai urbà. INTERVENCIONS/ACCIONS/DANSA/PERFORMANCE/INSTAL·LACIONS / 26 de maig de 2007 -Rambla Guipúscoa- perpetracions@gmail.com www.perpetracions.net

miércoles, mayo 10, 2006

!que no cunda el pánico¡ Edició 2006

Perpetracions acull i celebra el carrer com espai de trobada, diàleg i reflexió. En aquesta edició la mostra planteja una mirada a les pors, les inseguretats, les desconfiances, i la seva relació amb la convivència urbana i el diàleg que s’estableix en els espais públics. Que no cunda el pánico!!!!!!! És el cridat que sobre la vida a la ciutat fa Perpetracions, exaltant la capacitat de sorpresa, aventura, espontaneïtat i flexibilitat que el carrer ens ofereix.

Perpetracions convida a fer un passeig, a compartir un espai i per que no una experiència. Un recorregut que reimagini els relacions de la ciutat, on és manifestin diferents mirades de Barcelona i els seus barris, reafirmant aquí i ara un teixit de creacions, reflexions i invencions intergeneracionals, artístiques i socials. Les Intervencions que es veuran al carrer sorgeixen d’una convocatòria oberta, en la que des de diferents mirades se’ns conviden a reflexionar i compartir: Pors emocionals i personals que es confonen amb pors col·lectives i socials; Pors construïdes o exagerades des de les estructures de poder: mitjans de comunicació, institucions públiques o societats privades; El camí per arribar a l’altre, La diferència: Jo i l’altre, conegut, desconegut, La identitat i la seva representació. Les fronteres. La propietat privada com a presó..... La memòria com a instrument que ens fa més forts i propers. Pors que cauen amb el joc i la confiança.

Perpetracions convida a trobar-es, desitjant que aquesta experiència tan sols sigui una parada d’un llarg viatge on la reflexió i l’intercanvi ens duguin a futures i noves destinacions.

1 comentario:

CAIDA LIBRE dijo...

moll bé
http://ciacaidalibre.blogspot.com

Datos personales